Alva Cloudnight

Klubbar under 2017 (Clay Hooves, Tame Rangers, Dark Force Order, Omega Hawks osv)
Hej! I detta inlägg tänkta jag skriva vilka klubbar jag vart med i 2017, tankar om att skapa egen klubb, vad som hände med Clay Hooves och varför jag nu valt att vara klubblös.
 
Under 2017 har jag provat på extremt många klubbar. Under våren ansökte jag till klubben Royal Tails då min vän var med där, men kom ej med. I perioden feb/mar skapade jag min första egna klubb, Silversong Castles. En väldigt oseriös klubb som upplöstes efter en vecka.
 
Efter det misslyckande klubbskapandet ville jag hitta en aktiv och härlig klubb, beslutade mig att Luna Dreamers var en sådan och ansökte. Jag blev godkänd(!) och fick komma in på provvecka. Nu kommer ja inte ljuga, utan säga sanningen. jag blev inte godkänd och fick hoppa ur klubben. 
 
Kort efter det fick jag för mig att skapa en till klubb, namnet denna gång blev Prime Forest. En mysig klubb med grön klubboutfit, vi höll ihop ca 2 veckor. Vi hade några riktigt bra event och medlemmarna kom in, men tillslut tappade jag nistan med att äga klubb och upplöste. 
 
I början av April hittade jag min drömklubb, Omega Hawks. En aktiv, stor klubb med Skype. Jag hittae snabbt en extra bra vän, Sasha Dragonsong. Efter ungefär en månad i klubben kändes det som klubben skulle falla sönder, ingen kämpade riktigt längre. Jag lämnade då och skapade en till klubb...
 
Namnet denna gång blev Clay Hooves. Den bästa klubben jag varit med i. Så himla stolt över alla mina små lerhovar en idag. Efter 2 veckor v a vi 30+ i klubben och jag älskade att äga klubb. I början av Juni blev dett ett stort bråk och alla ledare lämnade. Jag slutade med sso och kände inget roligt med att spela längre.
 
I början av Juli såg jag att klubben Tame Ragers hade insläpp, då jag länge velat gå med gick jag såklart på insläppet. Hittade måga vänner där, men jag är en person som inte kan v ara med i en klubb för länge om den verkligen inte är något extra. Lämnade några gånger under hösten och ägde klubben Curious Arrows i några dagar, tills jag slutligen i Nov/Dec lämnade TR helt. Var ett tufft beslut, men ville ge mig vidare i spelet. 
 
Sen gick jag med i den fina klubben Dark Force Order, dum som jag va lämnade jag efter ca 2 veckor då jag ville starta egen klubb. jag skapade då klubben Mega Aces, men då jag tröttnat på SSO upplöstes den snabbt.Nu står jag här klbblös, men jag trivs endå.
 
Anledningen att jag är klubblös?
Väldigt enekel anledning, tröttnat på SSO heltenkelt. Att logga in och ta bilder är superkul! Men att delta på event osv känns just nu bara tråkigt.
 
Vad hände med Clay Hooves?
 
Clay Hooves hade tänkt ha en irl träff, det blev oklart vart vi tänkte ha den och alla blev osams om stället osv. 
 
Sry för långt inlägg hihi ;)

/Alva
Gammalt event med Tame Rangers <3
 Tävlings event med Clay Hooves!
 
 Min första klubb, Silversong Castles!
Nya tag= ny blogg!
En Edit från instagram! Vill du se fler edits? Kolla min IG! @alva_cloudnight
 
 
 
Hejsan ;)
 
Asså herregud! Som någon kanske visste hade jag en annan blogg förut, som inte uppdaterats sen i somras. Men nu är jag trött på min gamla flummiga blogg! Denna blogg kommer vara blandad, tankar om spelet, uppdateringar, wips osv! Hoppas ni vill fortsätta läsa denna blogg, vem vet vad som kommer hända här? ;) 
 
 
 
 
 
Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.